Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Genel amacı insanların binayı muhatara gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum allıkır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda deyiş belirtilen noktalarda mukannen müddet ısı ve kıvılcım geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Biraşırı yangın kapısı modelinin mevki aldığı bu alanda; ürkü yangın kapısı barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, ölçün yangın kapıları üzere modeller bile bulunuyor.

Bapnın estetik gestaltsı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar işlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve adam yaşamını yapı taşı alan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak hileınan hidrolik kanat ile daha sık yararlanma esenlanabilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde görev veren milel arası organizasyonlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu hâl birey kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page