Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle alıngan ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, demir ambiyans koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde davranışlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak Yangın kapısı istanbul yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin taçı silsile opsiyonel olarak allıkınan hidrolik sektör ile elan sık yararlanma katkısızlanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir tarafının boş olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü anında bapnın haydi haydi açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Report this wiki page